Tarieven Persoonsgerichte Coaching

 

Indien de coaching door de werkgever wordt vergoed, bedraa

Tarieven Psychodynamische therapie

Particuliere therapiesessies zijn vrijgesteld van BTW en kosten 85,-  per uur.
Een gemiddelde sessie duurt 1,5 uur.
Het kennismakingsgesprek duurt ca. 30 min, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Wanneer je een aanvullende verzekering hebt, is het –  afhankelijk van je zorgverzekeraar – mogelijk per sessie een bedrag van ongeveer € 40,-  à € 45,-  terug te ontvangen.

Voor stellen of partners geldt een tarief van 110,-per uur.
Deze sessies zijn BTW belast en duren gemiddeld 1,5 à 2 uur.

Indien er sprake is van een minimum inkomen, is een aangepast tarief mogelijk.

agt het tarief per uur 150,-, excl BTW.  Een gemiddelde sessie duurt 1,5 uur. 
Werkgevers kunnen geheel of gedeeltelijk de kosten vergoeden op grond van de Arbeidsomstandigheden Wet en de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) of om preventieve overwegingen een financiële bijdrage leveren aan de fysieke,- emotionele- en mentale gezondheidstoestand van hun medewerkers.

Persoonsgerichte coaching privé aangegaan, bedraagt per uur € 85,-, excl. BTW.
Een gemiddelde sessie duurt 1,5 uur.

 

Het kennismakingsgesprek duurt ca. 30 min, hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

 

Coaching is belast met BTW.

Er zijn vanuit mijn beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid in het licht van Covid. Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren:

Blijf thuis indien jijzelf of een van je gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen, tenzij je of het desbetreffende gezinslid een Covid-19 test met een negatieve uitkomst heeft gehad. In deze situatie ga ik ervan uit dat je je afspraak annuleert of contact met me opneemt om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.
Als je zorgen maakt om te komen, dan is een telefonisch-of video- consult ook mogelijk.

Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;

Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt;
Voor en na de behandeling was ik mijn handen met desinfecterende zeep en maak ik na iedere cliënt contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoon. Neem zelf zo min mogelijk spullen mee en stop je spullen die noodzakelijk zijn, weg in je tas of jaszak.