Wie ben ik

Bij alle mensen die ik ontmoet ben ik nieuwsgierig naar wat er bij hen speelt. Ik ga op zoek naar de kracht van het individu en kijk wat nodig is om dit naar boven te halen. Dit doe ik op individuele basis binnen mijn praktijk voor psychodynamische therapie en persoonsgerichte coaching en binnen organisaties in de rol van organisatie adviseur of interim manager op directie-of topmanagement niveau.

Mijn eigen kracht en kwaliteit is, dat we tot een goed gesprek komen voor het vraagstuk dat er speelt. Ik ga met je op zoek naar de kern van dat vraagstuk en samen kijken we naar de weg hoe te komen tot ontwikkeling of verbetering.

Mijn opleidingsachtergrond beslaat een breed spectrum; van organisatiepsychologie en bedrijfskunde tot psychodynamische en systemische therapie en een docentenopleiding raya yoga. In essentie zijn deze opleidingen en mijn werkervaring onderdelen van wie ik ben en wat ik te bieden heb.